Jaartraining voor vrouwen

Voor vrouwen die in zichzelf willen investeren

Deze training is bedoeld om hard maar toch ontspannen iedere dag tijd voor jezelf te maken op veel verschillende manieren oa spiritueel, op het gebied van voeding, met Reiki en met creativiteit.
Je hebt minimaal 3 maanden geleden Reiki 1 gedaan, als je URR beoefent mediteer je iedere dag en zit dit in je systeem. Dit jaar behandel je jezelf iedere dag 1 uur.
Als je nog geen Reiki 1 hebt geleerd maar je hebt wel interesse, neem dan even contact met me op.

Hoe ziet dit jaar eruit?

Iedere dag behandel je jezelf 1 uur en door de week heen “speel”je met het huiswerk, het kan zijn dat je eens geen tijd hebt of het zoveel weerstand oproept, voel je vrij om dan geen huiswerk te maken, soms is dat veel belangrijker dan het wel te maken.
Wekelijks ontmoeten we elkaar 2 uur online, hierin komt een thema aan bod, we doen oefeningen die je mee kunt doen, we delen ervaringen en ik licht het nieuwe huiswerk toe.

Er zijn 3 weekenden die op prachtige locaties in het land worden gegeven.
Tijdens deze weekenden worden door mij workshops gegeven, om jezelf en de andere vrouwen te ontmoeten.
Tijdens deze weekenden is er ruimte om een thema uit te diepen, elkaar te behandelen, er zijn creatieve en meditatieve oefeningen.
Het eerste weekend is dromen het thema, het tweede handelen vanuit mijn hart, het derde weekend zal in het teken staan van afscheid en het nieuwe begin.
Wat heeft het je opgeleverd en hoe ga je verder na dit jaar?

Wanneer?

Start: 9-11 september 18.00 uur met weekend
Daarna iedere dinsdagavond op Skype van 19.30- 20.30 uur. 30 bijeenkomsten uitgezonderd vakanties. En dan nog 2 weekenden 10-12 januari en 24-26 juni 2017

De kosten zijn € 1450,00 voor het hele jaar.


Foto: Schilderij moeder aarde
Maakster onbekend.